Tisdag

Snart är det fredag! Längtar. Vill bara att dagarna ska gå, fort! Nu har jag snart kursintro, så Cissie är här och passar Theo. Vi har målat taket i hennes kök igen idag. I morron ska väggarna målas. Kommer bli skitbra. Ni kan kolla här: ceciliabro.blogg.se. I morron ska Theo gå till Lejonkulan också, han har verkligen längtat dit.

Söndag

Cissie skulle komma hit och hjälpa mej städa och sådär. Men hon gick och la sej och sov istället. =p Och när hon vaknade va ju jag trött så då sov jag en stund. =p Haha. Sen gick vi hem till henne och gjorde potatisgratäng och kassler, det va okej, inte så jättegott, men ändå. =p Theo vägrade äta som vanligt så han fick yoghurt och flingor när vi kom hem, och nu sover han. =) Jag har precis diskat, min favoritsysselsättning. =p Haha.

Dagarna

Går sakta, när man längtar!
Igår var jag hos Cissie från typ halv elva till halv nio. Vi skrapade tapeter med stekspaden. Men vet ni vad!? Det finns ingen tapet över huvud taget kvar i köket. Jag har skitont i fingrarna nu. Typ träningsvärk i fingrarna? =p Men inte i armarna iaf, som jag trodde jag skulle få.
Theo var hemma hos farmor och farfar, för dom hade ju hyrt en skylift och ska måla om huset. Så ja, han ville väl inte med mej. =p
Klicka för att stänga bilden
Celine kom och hjälpte till också. =p

Tapeter

Cissie har ungefär tre lager tapet i sitt kök och en skitful bård. Men nu är det noll lager på vissa ställen och bården är borta. Det går alltså framåt med tapetrivningen. För jo, vi håller ju på att riva ner tapeten för att hon ska måla om. =p Då sa Theo "det här gjorde vi hemma hos Mimmi också". Han gjorde, utan att han fick. =p

Måndag

Idag har Theo varit hos dagmamman, jag har träffat Sara på stan och fikat. Trevligt, trevligt. =) Sen följde hon med hem en sväng och vi pratade massa. Hämtade Theo och vi har vilat lite, segt idag. Det är tråkväder, har regnat och sådär.

Vill ha

http://room99.se/visa_produkt.asp?t=V%E4ggklocka+%94Fly%94&id=542&lang=sv

Tisdag

Mormors höft hoppade ur led i förrgår igen. Blev skiträdd. Och det känns ju så jättekul att jag ärvt hennes skithöfter. Min stackars lilla mormor. Så idag har jag städat deras bil, hela huset och tvättat all tvätt och diskat. Är supertrött och ska nog sova med Theo snart. Han har rosslat och hostat hela natten så jag har knappt sovit alls.

Brandbil

Idag var det massa spännande saker, bland annat öppet hus på brandstationen, så jag och Theo har åkt brandbil. =p Sen har Theo fått sitta i en polisbil och så fick han låna polismössan. Tufft! Nu är han inne och tittar på kräftor och leker med Neo.

Hihi

Visst är min blogg himla rolig? =p

Hopp

Det går liksom upp och ner, åt höger och åt vänster. Jag vill göra massa saker i ena sekunden och i andra vill jag bara lägga mej under täcket och inte vara med mer. Jag ska tvinga mej ut på fredag. Jag SKA ut med Bella. Och vi SKA ha kul.


RSS 2.0