Det är sommar

Och sånt där, så det uppdateras inte så mycket här som ni märker. Vi har varit mycket i skogen och Theo är verkligen jätteduktig på att gå där. Och så verkar han vara lite allergisk mot myggbett. =/ Vi har iaf hittat blåbär, hallon, lingon, kantareller och smultron. Ska ut och plocka massa hallon, det är fullt här ute, längs hela ängen på andra sidan vägen.
Vi utmanade ödet igår, gick genom kohagen två gånger, men vi lever fortfarande, tror jag. Har plockat massa örter och sånt också. Letade som en galning efter kamomillblommor, gissa vart vi hittade dom? Jo, i gräsmattan!
Cissie och Theo kastade frisbee igår, men en gång tog han inte emot den och fick den rakt på näsan så det störtblödde ur båda näsborrarna.

Fredag

Tommy har köpt en ny tv, den är märkt med EcoLabel, jag är såå stolt över honom!
Idag har jag tvättat fönster och kläder, hela dagen typ. Är lite rädd att dom ska ramla ut. =O

Loppis och Eco

Idag har vi varit på loppis, hittade några böcker och tidningar om pyssel. Och Theo valde två leksaker. Så jag håller på att titta i dom nu och vill pyssla massa nu! Så kom Cia på att vi kunde åka till Gäteborg på måndag, om jag kör. Så vi kanske gör det, och shoppar massa pysselgrejs.
Vi har varit på EcoDea också, och jag fick Cia att köpa ekoschampo. =D Jag köpte smink.
Innan idag, så såg vi en igelkott, den var inne i uthuset, vid gräsklipparen. Och så har jag plockat MASSA dill, hackat och fryst in. Och ÄNNU MER MASSA persilja och hackat fryst in. Jag vill ha vääärsta landet att odla i.

Dagens träning

Slapp träna idag. Jag och Sara har hämtat massa potatislådor från potatiskällaren och burit ner i pannrummet så vi kunde lägga ved på dom, det är långt att gå och dom va tunga. Sen har vi kastat upp massa ved på dom, lassat in mer ved från vedboden och sen var Jag, Sara, Maja och Theo ute i skogen och gick lääänge. Letade efter mer blåbär, men hittade inte så mycket. Däremot hittade vi ½ liter smultron! Skitgott. Plockade av massa vinbär också innan, ska göra gele i morron tror jag. Nu ska jag nog sova tror jag.

Blåbär

Theo somnade på soffan på fördmiddagen, när han vaknade mådde han bra sa han och sen va det bra. Vi gick ut och plockade blåbär, blev en liter på en väldigt liten stund, ska ut i morron igen, men blev så hungriga idag. =p

Tisdag igen

I fredags åkte vi till Borås, Theo var jätteduktig hela resan, of course. I lördags var vi in till stan. Jag och Tommy gick runt i affärer på Knalleland, pappa, Cia och Theo åkte till Ica. Jag hittade tre! par skor. Tre! Och så köpte jag ett spel till till Theo. Tommy betalade. =p Haha. Just det, köpte en mp3 också. =)

Nu sitter jag här med en magsjuk Theo, han sa att han hade ont i halsen i morse, jag tänkte att han va torr i halsen och att det gjorde ont, men han ville inte dricka. Vi gick och skulle kissa, men då spydde han rakt ut på golvet istället. Stackarn. =(

Tisdag

Snart kommer Theo hem! =) Han har ju varit borta i flera dagar nu. Så han kommer väl berätta om allt han har gjort antar jag. =p

Söndag

Jag är Theoledig, han är med sin farmor och farfar, dom va på liseberg igår. Och idag tror jag att dom skulle till Lysekil. Jag har inte gjort nånting, Cissie klagade nyss på att jag inte hade diskat så får väl göra det då. Haha. Har inte varit Theoledig så här länge på hur länge som helst. Eller om jag någonsin har det? =s

RSS 2.0