Måndag

Snart dags att gå till bussen. Jag är trött! Theo slipper ju iaf gå upp så tidigt idag, kommer bli tillräckligt med såna dagar för honom. Brandvarnaren har pipit typ var femte minut hela natten (ja det tog ett tag innan jag fattade) orkade inte klättra och ta ner den mitt i natten. Men nu ligger den slaktad på bordet.

Söndag

Idag har Theo vart på gympan, han va jätteduktig på att gå balansgång! Och hoppa i ringar och så. Men verkligen duktig på balansgång! Efter det gick vi till Cissie och åt tacos och så spelade han memory på hennes iphone. Och nått annat pusselspel. Nu är vi hemma och Theo ska duscha och sen ska han till farmor och farfar och sova där. För jag ska med bussen klockan 7 i morron. Halvdöd -ja!

Söndag

Nu ska vi fixa iordning oss och gå ner till gympan snart! Får se om Theo vill vara med idag.
Jag har kommit på en idé som jag måste kolla om det går att göra verklighet av! =p Det skulle iaf vara väldigt häftigt och roligt. =)

Lördag

Det är lördag. Och jag känner att jag har världens roligaste blogg just nu. Idag har varit en tråkdag. Kollade på en föreläsning och sen på en film. Efter det hade jag så tråkigt så jag gick och hämtade Theo och gick till Cissie en sväng. Vi åt tacos så, och hade tråkigt! Gick hem och städade och diskade och så va det sängdags för Theo, han däckade på 3 minuter ungefär. I sin säng! Det går bra det här. Nu krånglar han knappt alls.

Tisdag

Jag har letat efter ett par regnbyxor/överdragsbyxor typ länge, men finns ju bara set och dom är jättedyra. Men så idag kom jag på att jag kan ju kolla barnavdelningen. =p Jag är ju så kort så jag kan ju ha kläder därifrån, så nu är ett par regnbyxor från hm beställda. Och en regnjacka. Äntligen!
Nu ska jag sova för jag är supertrött och i morron bitti ska jag åka till brattfors och hälsa på min förskola.

Gnällspikar

Vi är gnällspikar, både jag och Theo. Theo för att han är tre år och jag för att jag är ett mensmonster. Jag har fortfarande inte fått csn, så jag är fattig som en uteliggare, jag är trött och har mens och det är HÖST! Och regn och äckel. Och jag har fått praktikplats i Brattfors! Det är säkert en jättebra och fin förskola men grejen är ju att ta sej dit! Så jobbigt. Men antar att jag ska vara glad att jag har fått en plats över huvud taget. Ingen annan vill ju ha mej. Borde flytta från den här skitstan på en gång egentligen och byta identitet eller nått.

Lördag

Idag har vi rivit tapeter igen, så nu är hallen klar. Cissies hall alltså, nu ska det bara spacklas och målas. Jag längtar inte tills vardagsrummet ska fixas. =p Men vet ni!? Snart är det fredag. =D

Onsdag

Theos nya favoritprogram är Jake och piraterna. Han säger att det är en jättecool låt i början. Haha. Så det är vad Theo gör just nu. Sen ska han till Lejonkulan och jag ska plugga Vygotskij, igen... Sen blir det seminarium och efter lunch kanske det blir badhuset. =)

Måndag

Måndag igen... Men det betyder att det är en dag mindre tills nästa fredag. =p Igår va Theo på barngympan, han tyckte väl att det var okej. Han vill bara göra hinderbanan, inte resten. Han kanske kommer på att det är kul. Efter det gick vi till Cissie och åt mat med Therese och Celine, sen rev vi tapeter. Det finns mycket tapeter i den där lägenheten, så den som vill får gärna komma och hjälpa till. =p Haha
(Ja jag snor bilder från Cissies blogg, orkar inte lägga in egna)

Tråk

Jag har jättetråkigt, supertråkigt. Jättesupertråkigt.
Klicka för att stänga bilden
Men Theo är ju söt iaf.

Ooooord

Just nu har vi seminarum, pratar om Vygotskijs "ord" eller vad man ska säga. Om lek och sådär. Slutar snart, eller om 50 minuter. Men det går nog snabbt. Har en jättebra grupp och bra seminarieledare (till skillnad från förra året) så det känns skönt. =) Va upp till vc förut och tog cellprov, så nu måste jag gå i sex veckor och vara skiträdd att jag ska ha cancer och dö.

Här mormor

CECILIABRO.BLOGG.SE

SNART

Snart är det fredag!!! Cissie! Snart är det fredag.

RSS 2.0