Visste ni att?

En fjäril inte har några lungor? Dom sa det på bolibompa i morse. :p

Theokommentarer

- Jag måste ha den där monstertröjan annars passar det inte med mina kalsonger

Sista dagen

Så, idag är det sista dagen att lämna in, så idag måste jag väl skriva då. Yey. Men jag har faktiskt tänkt att jag ska kolla upp nästa uppgift på dom två småkurserna jag går och så kolla vilken dag jag kan komma till dagis och så ska jag fixa dom uppgifterna. Sen är det bara liiiite liiiite kvar!

Idag hade jag tänkt att vi kanske skulle handla, men det ösregnar! Får se om det slutar, annars orkar jag inte gå ut.

Att följa sina drömmar

Jag har sökt en liten... kurs? Eller vad det nu är, men det va bara 15 platser så det är kanske inte så stor chans att komma med, men om jag gör det så blir jag glad!

Sista minuten

Eftersom jag tydligen har noll självdisciplin och är lat så är inte uppgiften klar. Så kan det gå. Eller så beror det på att jag har fram till söndag på mej, alltid i sista sekund.

Idag har jag barnvaktat Dexter ett tag, några timmar eller så. Och kommit på att jag nog inte ska fler barn. Det är så skönt med bara Theo, han är liksom stor och klarar sej själv, typ gå på toaletten och sånt. Annars får jag väl adoptera en som har varit bebis klart. :p Ingen mer bebis iaf, fy va jobbigt.

Språkutveckling

Nu ska jag skriva klart min inlämningsuppgift, den är bara på fyra sidor så det går nog ganska snabbt. För den här handlar om nått kul - språkutveckling! Och när talet inte utvecklas som det ska. Intressant faktiskt. Men iaf, fyra sidor går nog snabbt, speciellt när man brukar ha uppgifter på 15 sidor. Sen blir det nästan helg. :D

Galet

Vad mycket man hinner tänka när man inte har nått liv. Kanske borde skaffa ett?
Eller göra nått annat, jag har lust att göra nått galet, men jag vågar inte. Eller jo, jag vågar, men... men jag vet inte. Jag är väl rädd för att misslyckas. Och jag kan ju inte göra nått i hemlighet direkt. Behöver ju liksom barnvakt. :p

Kelly har blivit helt tokig, helt galen, ska hon löpa?

Hemliga drömmen

Nu är jag såhär trött på mitt liv igen. Jag vill också göra saker, inte bara sitta här och läsa en tråkig bok om syntax och morfem. 
Så jag sitter här och drömmer mej bort, om samma saker som alltid. Den där hemliga drömmen, som säkert många andra också har, men jag vill verkligen! Åh så blir jag så... va det nu heter. För jag vet ju att det inte kommer till mej bara sådär, jag måste ju göra något för det, men jag vet inte vad. Vet inte hur man gör och så blir jag helt depp. Blää. Sommar kom hit!

Det snöade

Tisdag och jag är lat. Hade tänkt köra en storstädning, men ja, jag är lat och halvsjuk och råkade gå en liiiten promenad med P istället. :p Och så blev jag ju helt iskall och frös så jag skakade. Seröist! I April! För att det låg lite snö här i morse. Bläää. Det är borta nu iaf.

Zelda

Hjärnan är fullproppad i snor fortfarande och jag orkar knappt tänka. Nu har Filip iaf hämtat Zelda, blir nervös av henne! Sovit skitdåligt för jag är rädd att hon ska kissa i sängen eller äta upp allt vi har. Hon tuggar ju sönder allt som får plats i munnen på henne! Nu har jag bara Kellysötis kvar.

Blir typ rädd för mej själv. Zelda är supersöt också, men jag orkar bara inte med henne, för hon biter på allt, till och med mej och hoppar och rivs. Det är ju inte jag som valt att köpa en valp, hade jag velat ha en hoppande, bitande, rivande sak som kissar inne hade jag köpt en egen.

Min

Min lilla fis


Gnäll gnäll

Blir så irriterad på löjlsaker. Jag läser bara tre kurser på Umeå universitet nu och ingen på Högskolan dalarna och på mina Umeå-kurser som är på samma skola och tillhör samma "avdelning" använder dom TRE olika lärplattformer, Cambro, Moodle och Webboard, alltså måste man lära sej alla tre, det enda bra är väl att man kan logga in på både Cambro och Moodle via CAS, men det kan man inte på Webboard. Helt stört upplagt. På Högskolan Dalarna använder dom bara Fronter och där kan man byta mellan kursrum i rulllista, hur enkelt som helst.
Nu ska jag alltså skriva klart två tentor och lämna in i Cambro och Moodle... Blabla..

Natt

Vaknade en smäll i natt och en skrikande Theo, är det inte konstigt att jag visste exakt vart han var fast jag sov!? Han hade rullat ur sängen och hade jätteont i ryggen stackarn. :( Han har inte ramlat ur sängen på jättelänge så hade ingen kudde i vägen. Han somnade dessutom vid nio igår och vaknade FÖRE sju i morse. Yey.

Vår

Lite vår har vi fått. :)


Sista sekunden

Varför vaknar man ALLTID supertidigt när man är barnledig? Klockan sju ville min hjärna tydligen upp, och kunde inte somna om. Borde väl skriva klart tentorna och sånt där. Men jag kan ju inte förrän sista sekunden, alltså i morron kväll. :p

Gnäll

Och när jag äntligen tog lite mod till mej och vågade ringa så säger rösten "anknytning blablabla kommer tillbaka på måndag". Åh! Så istället ringde jag gnällde till pappa, men han tyckte att jag hade fel så jag han fick ge telefonen till Cia istället, hon säger aldrig rakt ut att jag har fel (för jag har aldrig fel). Höhö
Theo är hos farmor och farfar och egentligen har jag lust att tröstäta B&J eller nått, men jag är så tjock så jag får väl nöja mej med högsta volymen i lurarna istället, eller kanske en film? Eller kanske göra klart tentorna... åhh.. Jag orkar inte, vill ha sommarlov!

Ring!

Åhhh... Tänkte ringa och be om hjälp med en grej men då måste man prata med en bitch först och jag orkar inte bli knäckt av henne... Ring åt mej!

Och så var det min tur

Att bli sjuk, iofs har jag inte varit sjuk sen i höstas tror jag, men då var jag ju sjuk jämt istället. :p Theo har klarat sej än så länge iaf. Till och med första gången han klarat sej från magsjuka! Det ni. Det trodde jag aldrig.
Pluttungen ligger fortfarande och sover, jag har varit vaken sen före sex med min roliga hals.

Som vanligt

Jag är trött som vanligt. Har haft 4 ungar omkring mej från morgon till kväll sen i lördags. Jag vet att folk har fyra barn utan att bli trötta och bl.a. bl.a. Men det är ju deras egna ungar och det är inte samma sak.

Jag ägs numer av en snart tvååring. Hon har mej lindad runt sitt finger. Haha. Theo har ju inte tid med mej när han har sina kusiner att leka med, synd att det är så långt bort bara. Iofs är det bara 30 mil nu istället för 600 mil.


Aouch

Mitt ena bröst kliade och gjorde ont och hade sej och jag ringer till Cia och säger att jag tror att jag har inflammatorisk bröstcancer och ska dö snart. Men så kommer hon på den smarta idéen att jag kanske hade bytt tvättmedel, men det har jag ju inte, men mormor hade tvättat när vi va där förra veckan och det va väl det då. Så jag överlever nog ett tag till.

RSS 2.0