Hopp

Funderar på om jag ska orka yoga lite idag med...
Idag har jag iaf haft två föreläsningar och ett seminarium så jag är lite slut i hjärnan. Trött och stressad, fått rest på två grejer! Jag dör lite.

Träningsvärk

Har yogat 40 minuter. Har träningsvärk! Helt sjukt va otränad jag är. Men det ska det bli ändring på. Tänkte köpa ett årskort på badhuset på onsdag, hinner inte i morron. Så ska jag och Theo bada ofta! Måste bara ha nån mer med mej så man kan turas om att titta till Theo och simma. =) Cissie?

Har varit helt seg hela dagen, haft ont i huvvet och tråk, så hämtade Theo tidigare. Han fick gå till Lejonkulan idag, han gnällde hela vägen dit och hela vägen hem. Sen ringde hans farmor och frågade om vi ville äta på Köket och det ville han! Så vi har ätit där. Supergott! Theo åt hur mycket som helst, för första gången i min närhet.
Nu tänkte jag sova. Gonatt!

Kalas

Idag har Theo varit på kalas i badhuset, alla barn hade verkligen jätteroligt. =) Tror nästan Theo också får ha kalas i simhallen nästa gång han fyller år.
Celine fick en "tavla" från oss, som jag gjorde innan. Hon öppnade paketet upp och ner och tittade och undrade vad det va, Theo tog upp den och sa "ett lock". HAHA. Den va gjord av ett lock alltså. :p
Tycker att den blev söt. :)

Segt

Skulle egentligen lämnat in en tenta för tre timmar sen. Men är inte klar än. =s Och nu är jag så jävla trött. Väntar på att Eric ska komma och hämta Theo, han borde vara här snart, Theo är också jättetrött, knappt så ögonen är öppna på honom. Jag har iaf bara två rubriker kvar, sen är jag klar! Ska iaf fixa klart ikväll, tänker inte sova förrän jag är klar.

Nytt i fönstret

Gjorde om lite i sovrumsfönstret. Nöjd! Förutom tapeten som jag spyr lite på. Ser ju ut som ankor. =p
Bandet och nålen är köpta på Annies, fjärilen köpte mormor på en blomaffär. =) Fick murgrönorna av mormor idag. =) Tack! Krukorna är från Ikea och gardinerna från en loppis. Kostade typ 20 kr. Hjärtat som hänger är från Nisses.

Gäsp

Ställde klockan på fem för att jag skulle hinna plugga lite, men orkade inte gå upp, så snoozade till klockan sex. Nu sitter jag här. Har först seminarium 13.30-14.45. Sen har jag redovisning 15-16.30. Och ja, Theo är hemma så vi får se hur det går. =s Har inte ens gjort nån presentation än. Så jag måste verkligen snabba mej innan klockan ett. Men varje gång jag försöker säger Theo "mamma, mamma, mamma, mamma", så jag kan liksom inte koncentrera mej. Hoppas han sover länge idag.

Plutten

Ja Theo har haft magsjuka alltså. Han har inte spytt sen 7 i morse, men vi har vaknat en gång i timmen i natt för att han behövt spy. Min älskade lilla plutt har inte klagat en enda gång, förutom på att han inte fick dricka hur mycket vatten han ville. Han har gått upp, spytt, torkat av sej och lagt sej igen. Fast innan det spydde han ner hela soffan i sömnen iofs.

Jaja, jag har lämnat in två uppgifter idag, undrar om jag ska gå och lägga mej eller om jag ska göra en till. Är lite trött efter natten... Så jag tror jag sover.

adgjaäögöskdbg

Åhh! Jag är arg. Behöver jag säga mer eller...

Speed

Vi va vakna klockan sex idag, trött som jag vet inte vad. Börjar bli lite piggare nu efter en apelsin. Theo hostar som en tok, så han har fått lite ventoline, han blir väl speedad som jag vet inte vad snart, så det är ju tur att jag kan lämna honom på lejonkulan snart. =p Han har inget anfall alltså och han får flytande ventoline. Men han blir lika speedad av det som när han inhalerar ventoline och airomir.

Text

Okej, kollar på ONCE på femman nu, reklam nu alltså. Någon sa att nån hade sagt typ "va jobbigt att inte va amerikan, då måste man ju läsa text på alla program" Eller nått sånt. Men alltså, jag irriterar mej på texten! Dom skriver ju inte ens allt dom säger. Lättare att kolla utan text.

Matbråk

Idag har vi haft ett storbråk om mat. Ungen har knappt ätit en enda tugga hemma på tre år och jag blir knäpp snart. Det är ju tur att han äter hos sin dagmamma annars skulle han väl försvinna. Men iaf så sa han att han inte tyckte om den där soppan, innan han ens hade smakat. Jag sa åt honom att smaka och så va allt igång. Han ville inte ha, skulle gå från bordet som vanligt och blablabla. Oftast så skiter jag i honom för jag orkar inte bråka, men nu har det gått tre år liksom och han äter inte mer för det! Så jag blev arg och sa att han får sitta tills han har ätit upp annars får han lägga sej. Han krånglade och jag bar in honom i sängen och han skrek och vrålade och tårarna sprutade. Han sa att han skulle äta upp, jag sa nej, för han åt inte, men till slut så fick han gå upp och äta men han åt inte, krånglade bara så jag bar in honom i sängen igen och så började allt om med skrik och vrål och blabla. Sen gick han upp och åt några tuggor och ville gå till Miranda och leka, jag sa att det va försent, för han har krånglat en hel timma. Då började han skrika och gråta igen!!! Sen valde han själv att sova. Seriöst så blir jag knäpp snart. Han äter aldrig!

Konstnären Theo

En ubåt (för er som är blinda)

Tisdag

Jag har varit så himla snäll och bjudit Cissie på lunch på Köket. Har dom bytt personal eller? Va inte alls lika bra som förut. Men iaf, hittade två Hjärtepins! Och så köpte jag ett Nalle Puh kinderägg och en pysselbok till Theo. Han fick ägget först, då sa han "åh, nu när inte Kelly är här kan jag äta i lugn och fred". Haha. Kelly är en riktig tiggare. =p Håller man inte i maten tar hon den. Theo hade gjort ett litet kort till mej. =)


När jag hämtade Theo idag frågade hans dagmammas man om det va jag som hade lagat boben med en spik. =p Haha. Ja det va det ju. Men han sa att han hade fixat det med en riktig sån där stång och mutter. =p Har vi tur eller? Världens bästa dagmamma har Theo. =) Och hon har en väldigt snäll man. =)

Nu ska jag fortsätta plugga och så kanske laga nån mat, om jag orkar. =p

En gång i månden

Jag har fått bort en grej från min att-göra-lista. Nu ska jag skriva läslogg och så har jag fått bort en till! Det ni. Har varit vaken flera timmar i natt med världens kramp i magen, hatar att vara tjej typ en gång i månaden. Tycker synd om Theo som får stå ut med mej en gång i månaden. Haha

Jaha

Jag pluggar och pluggar och pluggar. Nejdå, jag är lat! Men har läst lite iaf, när Theo spelade ett nytt barbiespel. Tog ett bad, Theo vägrade, datanörd som han är. Lik far sin eller vad. Ser ut som en kopia av honom gör han också nu när han är klippt.

http://erikadesiree.blogg.tv4.se/
Ja ni måste ju kolla in Erika

Stor bebis

Theo vägrade följa med mej hem idag. Så han ska sova över hos en kompis för första gången. Herregud! Min bebis har blivit stor. Han har även fått en ny bilstol så han är verkligen stor! Så är det nån som vill ha en bakåtvänd Britax Freeway så är det bara att säga till. Den är okrockad såklart.
Igår var han jätteduktig, jag va tvungen att springa ut med Zelda så jag sa åt honom att sjunga en sång om Dexter började skrika, när jag kom upp satt han och sjöng Bä bä vita lamm. Sötnosen.

Nervös!

Undersökningen gick bra och mina ögon ser bra ut. Jag kan göra operationen! Kostar 32000 så det är ju en hel del. Jag har en tid bokad, men är nervös som bara den.

I morron

I morron ska jag på ögonundersökning och kolla om dom kan göra en laseroperation. Nervöst! Kostar ju en hel del men skulle såå vara värt det.

I-landsproblem

Theo är på lejonkulan och jag funderar på om jag ska kolla på en föreläsning eller läsa nån av alla böcker som ska läsas? Eller om jag ska orka gå ner till banken.

Föreläsning

Sitter och kollar på en föreläsning om Etik och yrkesetisk kompetens, försöker verkligen tycka om den men det gör jag inte! Det är ju intressant och så, men vi på distans får bara se texten hela tiden, inte föreläsaren nånting, blir långtråkigt och jobbigt för texten finns redan på fronter. Jaja, bara 40 minuter kvar.

Måndag

Idag har jag faktiskt hunnit med MASSA, kollat en föreläsning, har två studiegruppsmöten, ett seminarium och skrivit en observation. Det ni. =p
Theo är supertrött och ligger och kollar på tv, ska plocka undan lite och sen sätta mej och renskriva seminarieprotokollet.

Mer panik

Va hos mamma igår och hon hade varit och hämtat massa grejer som jag hade köpt. Och så hade hon köpt grejer också. Så när vi kom hem (sent) så orkade jag inte städa och så, så jag lämnade allt i hallen bara. Gick upp sex i morse och började städa, men man hinner inte så mycket på morronen när man håller på att frysa ihjäl! Va kallt det är (ja vi har 22 grader inne =p). Nu har jag iaf lämnat Theo och kollat på en föreläsning, nu ska jag stoppa ner mej själv under duntäcket och läsa lite.

Panik

Skulle verkligen behöva rensa pysselgrejerna! Får panik på mej själv och på att det är så rörigt. Kanske ska göra det nu? När Cissie är här och kan roa Theo. =p

Att lära känna sej själv?

Det började för typ ett år sen, mitt djupdyk alltså. Men jag fattade väl inte riktigt vad jag skulle göra, har bara gått runt och tänkt för mycket och på fel saker i ett år. Men för en vecka sen hände en grej som gjorde att jag började fatta och för nån dag sen läste jag igenom mina gamla dagböcker, från 99-05. Då vad jag ju 11-17 år ungefär. Jag blev typ rädd för mej själv. Jag va arg på allt och alla, hatade allt och alla, alla gjorde fel utom jag, jag va hemsk. Rotade faktiskt fram mina dagböcker för ett år sen, men sen har dom bara legat där och väntat, jag kanske inte har vågat kolla innan, vet inte. Fixade också en annan grej, som jag inte tänker skriva här. =p
Men till grejen nu då, jag läste den här artikeln:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14312905.ab
Det handlar om en sjuksyster som jobbat på ett hem där människor spenderade sina sista veckor i livet, hon pratade med dom och skrev ner vad dom ångrade mest i livet och det dom flesta ångrade mest var att dom inte uppfyllt sina drömmar utan lyssnat på andra istället. Och då! Då började jag nog tänka lite, varför gör jag allting som jag gör? När jag va liten hade jag samma dröm som så många andra, men jag fick hela tiden höra att det kunde jag inte bli och så vidare. Men jag vill inte ligga på dödsbädden och ångra att jag aldrig försökte, att ångra att jag inte gjorde som jag ville, så nu ska jag söka den där utbildningen!

Okej, så det där jag skrev först hade alltså med att göra att folk sa åt mej att jag inte kunde och så, jag trodde ju på det. Trodde att jag aldrig skulle lyckas och aldrig skulle kunna bli nått. Ingen trodde att jag skulle komma in på högskolan, ingen trodde att jag skulle klara kurserna. Det har hållt på ända tills nu! Men jag tänker inte lyssna mer nu. Jag har lyssnat på skiten i 23 år. Och anledningen till att jag va arg och hatade allt var väl att jag mådde dåligt, för jag trodde väl att jag inte hade nån framtid, ingen trodde på mej.

Doptårta

Doptårta till Ester. =) Fylld med vaniljkräm och jordgubbsmousse. Hoppas den blev god. Det är alltid så jobbigt med tårtor man ska ge bort, man kan ju inte provsmaka liksom. Med vanliga kakor kan man ju smaka en och se om dom blev bra. Hade ingen FP, så kronan fick bli liten, spn ville inte hålla uppe så tungt.

Fredag

Heja Erika, du är bäst! =) Hoppas alla kollade på The Voice och hejade på henne! Det gjorde iaf jag.
Nu ska jag spackla tårta.. =p

Tips?

Seriöst, Theo krånglar varenda morron! Börjar tidigare och tidigare med att han ska klä på sej men det slutar ändå alltid med att jag klär på honom och blir arg för att han inte lyssnar/inte hjälper till. Jag måste ju till slut, annars missar han frukosten.

RSS 2.0