What to do?

Fan va jag är trött på allt. På lägenheten, på allt som finns i lägenheten, på mitt liv, på allt. Vill sälja allt vi har, flytta långt härifrån och skaffa ett nytt liv någon annanstans. Jag vet bara inte vart. Vart ska man flytta liksom? Ingenstans känns "åh dit vill jag flytta". Men jag vill absolut inte bo kvar här. Långt härifrån vill jag. Men nu måste vi ju bo kvar ett år iaf. Eller måste och måste, jag vill att Theo ska gå klart sista året hos Ingbritt, speciellt med tanke på det som händer i hans liv just nu. Vill inte slita upp honom från hans vardagstrygghet och alla kompisar. Bättre att flytta när han ska börja förskoleklass. För då blir ändå allt nytt eftersom han är den enda från hans "årskull".

Grejen med att jag inte vet vart jag vill flytta är väl att jag inte vet vart vi ska kolla upp bostad. Så kanske borde ställa mej i kö i alla städer jag kan tänka mej redan nu.? Nån som har nån bra stad?

Borde plugga men ligger i sängen och skriver det här istället. Vill riva ut allt från varenda garderob, skåp och byrå och sälja skiten. Vill ha nånting som inte påminner om det gamla. Det som en gång var bra som nu är helt åt helvete. Ska bli så skönt att komma ifrån den här hålan några veckor i sommar. Kanske borde planera in en semester någon av veckorna jag är ledig?


I hate you

I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. I hate you. Okej, behövde bara få ur lite hat mot den där. Och nej jag har inte kopierat, har skrivit varenda bokstav. Jag hatar dej verkligen.

10 things you need to know

Jag uppdaterar så himla ofta känner jag. So I'm just going to fill you in.
1. Tänkte gå ner 10 kilo till Linas bröllop (det kommer aldrig hända)
2. Jag borde banta.
3. Jag äter en cupcake.
4. Jag är för lat för att baka så alla som vill ha fika i morron kommer få leftovers från Dexters dop.
5. Jag vill egentligen baka.
6. Från Augusti har vi ingenstans att bo, sälj en lägenhet till mej någon?
7. Jag vill ha nya kläder, skor och frisyr. Personal shopper någon?
8. Jag har inget liv.
9. Jag borde städa, plugga, städa, diska, städa, tvätta, putsa, damma, greja, whatever.
10. Jag är lat...

Bajs

Råkade typ köpa en lägenhet och så blev allt bajs. Yey. Nån som behöver en lägenhet? Har flera stycken tydligen.

RSS 2.0