Stressigt

Sjukt stressigt idag. Har två seminarium, en föreläsning och studiegrupp och en sjuk Theo hemma. Dessutom frågade ungen om jag hade en bebis i magen igår så jag går på superdiet idag. Än så länge. ;)

Har matteseminarium nu, helt vilse, fattar ingenting. Så jag skippar detta tal så länge.


Sjukt vare här

Theo är lite sjuk, han vaknade snorig och hostig igår och på kvällen hade han feber. Typiskt! Så idag har han varit med farmor och farfar för jag har haft föreläsning, studiegrupp och seminarium. Har precis slutat så nu ska jag åka och hämta honom. :)


Theos rum


Hallen

Köpte en liten "ryamatta" från Ikea att ha i hallen, den tar ju upp mycket mer grus och sånt än en vanlig liten dörrmatta som vi hade innan. Och när man har en Theo blir det väldigt mycket grus på vintern... Och våren... Och sommaren. Egentligen är det bara hösten som är grusfri men då är det ju lera istället. Theo har fått några krokar i lagom höjd också. :) listerna är inte målade än och så ska det på en sån här liten list också, kvartsstav eller vad det heter? Och får man måla ytterdörren?


Okaos

Har plockat och grejat hela dagen, alla kartonger är tömda och nere i källaren, alla golv är rena och visst blev det bra?! :D soffan och puffen är skitlortiga men det hinner/orkar jag inte tvätta just nu. Det är lite tomt i hörnet där, min bokhylla gick ju sönder när vi flyttade.


Kaos

Idag ska vårat kaos bli ett okaos. ;) bildbevis kommer så att jag inte kan fuska.

Theo är inte hemma så jag slipper plocka upp och han fram. Super!


Fredagsmys

Hämtade Theo tidigt idag och så åkte vi och köpte fredagsmys, han valde själv, ballerinakakor, popcorn och äppeljuice. :p Jag valde gurka, morötter och dipp (men ja jag kommer ta av honom, höhö). Nu sitter han och gnäller över telefonen och jag sitter och skriver det här. //Supermamman

Sovmorgonskaos

Theo skulle sova hos farmor och farfar igår, men dom ringde och sa att han ville hem, hade redan smsat dagmamman om att han skulle komma efter frukosten så vi tog sovmorgon idag. Sovmorgon här är lika med kaos. Eller, vi vaknar samma tid men eftersom han då ska äta frukost hemma så tar det ca en timma med gnäll, tjat, mutor och hot. Vad är det med ungen? Varför kan han inte bara äta!? Eller vad är det med mej!? Nu är han hos Ingbritt och jag ska väl ta tag i kaoset i hemmet, skolan och hjärnan. Vart börjar man? :s

Stressad

Jag är sjukt stressad, bara så alla intresserade vet det! Har 100 miljarder uppgifter att göra men nu har jag knappt sovit på två dygn så jag orkar verkligen inte ikväll, jag ska somna tidigt! Och sova ända till sju i morron, det ni! :D

Min lilla konstnär

Jag: är det du?
Theo: nej det är en jordgubbe.


Jag behöver en elektriker!

Mitt headset gick sönder i somras så jag köpte ett nytt, måste ju ha ett till skolan. Hade studiegrupp igår och ingen sa nått om att det lät konstigt. Men idag lät det tydligen förjävligt. Problemet? Att strömsladden till datorn sitter i en ojordad kontakt. Ja men hej och hå va roligt!


Plask plask

Varit och plaskat och haft oss idag, Theo har lärt sej att flyta, men bara om han håller i puffarna i händerna. :p han har övat på simtag också, jätteduktig!!! :D


Sökes: delkurs

Hade tydligen inte nån delkurs ett? Vad håller dom på med? Läser tydligen delkurs 2a. Jag hade iaf inte fattat så mycket fel, eller så hade hela min studiegrupp fattat lika fel. :p


Helt vilse

Jag har gått lite vilse i hjärnan tror jag. Fattar ingenting. Är jag på delkurs två redan? :s har ju inte ens beställt dom böckerna. Hittar inte ens nått om delkurs ett. Så ja, jag är vilse. Sen att det är en mattekurs med en TJOCK bok på typ 5000 sidor hjälper inte heller. Att boken är på engelska hjälper ännu mindre.


Gnällspiken

Gnällspiken a.k.a Theo har precis somnat. Jag har hunnit läsa en bok och lite till idag, tvättat fyra maskiner och gett ungen mat (att han inte åt behöver jag ju inte säga, men nu gjorde jag det ändå) han har nått sår på tandköttet som svider.

Dagen började verkligen inte kul idag, råkade trampa på mina glasögon som tydligen hade ramlat ner på golvet, glaset åkte ur, men efter lite (mycket) pillande fick jag tillbaka det. Vaknade 5.40 för att hinna plugga lite, slår på datorn vid 7 och ser att seminariet är flyttat till onsdag, offrade min sömn för inget eftersom jag pillade med glasögonen och sen vaknade Theo). Åhhhh! Aja, ungen sover och jag ska fortsätta läsa den andra av ungefär 20 böcker.


Ja vad säger man?

Stackars barn... Faktiskt.


Roar mej

Med detta idag...


Bloggen lever!

Jag tänkte att bloggen skulle återuppstå lite, vad tycker du? och medans jag skrev det här skrev jag uteruppstå och såg inte vad som var fel, smart smart.

Snabbupdate: Sommaren är över, jag saknar Lysekil, vi börjar få ordning i lägenheten, Kelly bor inte här längre (buhu (för hon bodde här men det har jag nog inte skrivit, haha), Theo har växt till hela 110 cm och ja, vi lever. Så då vet ni allt intressant här i världen. ;)

RSS 2.0