Renovering

Min dator är helt störd! Kraschar hela tiden. Bajs på den.
Måste installera om den. Men då måste jag köpa en extern hårddisk först så... Får väl vänta tills jag åker nånstans där man kan köpa en.

Så när jag varit utan dator har jag hunnit måla köksluckorna och satt upp dom, så här ett halvår senare. Halva hallens lister har fått färg också, andra halvan får jag måla nästa gång jag är barnledig. Men när det är klart och taket i hallen är målat tänker jag inte göra nått mer här. :)

Åh!

Jag bara älskar när allting krånglar. Jämt.
Jag ska jämföra skolinspektionens rapport med kvalitetsrapporten, men jag får inte ut skolinspektionens rapport för förskolechefen säger att den inte är offentlig, men min lärare säger att den är det. "Ta en annan skola annars" öh jaha? Ja det kan jag väl göra men då gäller ju inte min handledares svar på frågorna jag ställt och då kan jag inte ha med det. Dessutom har jag ju aldrig ens varit i nån annan skola! Eftersom jag måste leta reda på nån som finns på nätet. Eftersom jag har seminariet på måndag. Och nej jag kunde inte ha gjort det här tidigare för jag hinner inte!

Högskolan Dalarna = ett skämt

Läser ju sista terminen på lärarprogrammet och vi har ett helt sjukt schema, på sex dagar har vi tre seminarium varav ett är examinerande och vi har tre VFUdagar, vi ska läsa tusentals sidor litteratur och hinna förbereda för både seminarium och VFU. Idag satt vi i över 1½ timme på seminariet och klagade på detta, folk var arga, "skrek" och grät, folk gråter för att det är för mycket. Vissa funderar på att hoppa av, kan inte sova om nätterna och ständig huvudvärk. Dessutom har ALLA ett liv utanför skolan, men det hinns inte med. Det är INTE meningen att vi ska behöva sitta med skolan hela kvällarna och hela helgerna för att överleva. Seminarieledaren förklarade det hela med att hon var tvungen att ta semester. Hon får semesterdagar men vi får inte ens ledigt på helgen. Vi har seminarium på måndagar, alltså måste man i princip förbereda på helgen eftersom vi har VFU tisdag, onsdag, torsdag. Fredag är alltså enda dagen vi har till att göra allt annat. Precis som att man hinner det.
Folk tror att jag är lat och gnällig när jag säger att det är mycket, men det är ALLA som tycker att det är för mycket och för jobbigt. Det är SKITJOBBIGT!!!

Det är tur att Theo har så jävla mycket kläder för jag hinner inte ens tvätta, hinner inte diska, inte laga mat, inte handla. Ska vi göra nånting annat känns det som att jag tar tid från skolan. Men jag måste ju få göra saker med Theo nån gång.

Dessutom hjälper det inte att Theo fortfarande inte sover hela nätterna. Han är fem år, han borde sova. Vi båda sover skitdåligt när han kommer in till mej och jag fungerar snart inte. Vet inte vad jag ska göra.

Och jag funderar allvarligt på att hoppa av skolan, tre månader innan examen. Det är sjukt.

Kass uppdatering

Jag vet, jag är skitdålig på att uppdatera, tänkte bättre mej, men jag vill ju skriva om intressanta saker, inte bara "idag har jag gjort det och det och det och det..." Skittråkigt ju, sen är det stressigt med skola, praktik och livet. Jag blir skitstressad av att ha rörigt hemma, vi har alltid rörigt = jag är alltid stressad. Har lite dålig... vad heter det. Förvaring. men när vi flyttar tänkte jag fixa det, precis som allt annat. ;) Har iaf tänkt köpa en stor expedithylla till Theos rum, för då kan han ha sina böcker på sitt rum, har alltid haft dom i vardagsrummet innan och sen vi flyttade i garderoben. Men nu ska han få en stor hylla, så han får plats med både leksaker, böcker och alla prydnadsgrejer. Så kanske jag kan ta hans expedithylla som bara har 8 fack till pysselgrejer. blir nog bra. :) Får kolla och prata lite när vi åker ner till Halmstad nästa gång.

Ikea och melodifestivalen

Vi åkte till Ikea igår, lämnade in våra pluttar på leklandet och hann gå i ca 30 min sen ville Nova inte vara där mer. Vi tog en fika och sen fastnade vi på barnavdelningen ett bra tag. Haha. Dom vägrade gå därifrån.
Till slut kom vi därifrån, tittade på tyger och på vad vi ska ha för byrå. Eller jag vill ha en byrå i hallen uppe som Nova och Theo kan ha sina kläder i, så dom slipper ha det på sitt rum. Vill ha den breda hemnes, tror dom får plats med alla kläder dr faktiskt. Annars har dom för mycket! ;)
Efter Ikea åkte vi till Cissie och kollade på sammys äventyr 2 och melodifestivalen, det är Theo som vill kolla. Haha.
Ungarna åkte i säng och Theo sov i sin säng till fem i morse! :o det har inte hänt sen han va bebis tror jag. Tänkte skriva att jag hoppades på samma i natt men han vaknade precis. :/ alltid samma tid varje kväll, vid 23. Varför!?

Nu idag har jag iaf packat 4 kartonger och typ 10 kassar böcker som Dan fick ta med hem. Känns lite mer verkligt nu. Bara några månader kvar nu! Helt underbart. Snart bor jag med världens finaste! Och får träffa min älskling varje dag istället för typ var tredje helg. Jättejobbigt är det.


<3

Äntligen är min älskling här. :D känns så underbart bra. Idag har vi gjort ingenting, tänkte baka men det hann vi inte med. :p
Va in på blomaffären och ungarna tyckte det va en bra idé att känna på varsin kaktus, slutade med massa skrik och
Dan: vad har vi lärt oss nu?
Nova: inget!

I morron åker vi nog till Ikea och kollar lite. :)


RSS 2.0