Tröttis

Helgen är över. Theo har fyllt år! Fyra år! Fatta att han är så stor. Helt sjukt. Han har haft massa besök och fått jättefina presenter. Tack alla. =)

Jag har varit sjuk i två veckor nu, har varit hemma från praktiken. Men idag pallrade jag mej iväg, men fick åka hem vid lunch, va HELT slut, höll på att somna sittandes på samlingen. Har halvsovit nästan ända sen jag kom hem. Nu har plutt somnat och jag ska sova snart jag med. Så kanske jag orkar i morron.

Lördag

Trodde seriöst att jag skulle dö igår. Okej, inte riktigt. Men min hals höll på att dö. Fattar inte! Känns som det aldrig kommer gå över. Kändes som ett stort sår igår. Lite bättre nu på morronen, men gör ont när jag sväljer. Blä.
Nu ska jag fixa lite inför Theos kalas, för i år kommer det ju faktiskt någon och grattar honom!

Sjuk torsdag

Här vare sjukt! Theo fick ögoninflammation i måndags kväll, det började då alltså. Sen har han klagat på ont i örat och halsen så vi va till vårdcentralen idag. Ungen har ögoninflammation, öroninflammation och streptokocker i halsen. Väldigt mysigt. Jag har också ont i halsen, läkaren trodde jag också hade det men dom behandlar inte om man inte är jättedålig av det. Theo fick penicillin, ett nytt? tror jag. Som han bara behöver en ml tre gånger om dagen av. Skitbra ju! Vi har alltså varit hemma hela veckan förutom måndag. Just det, ungen spydde i tisdags också.
Den här stjärnan passade jag på att göra nu ikväll. =)

Lördag

Nu har Theo berättat för alla att han vill ha en gul liten bebiskyckling. Att den är så gosig. Idag har vi varit i kristinehamn, skulle hämta några grejer som jag köpte på "loppis" eller vad man ska kalla det. Sen åkte vi till mamma och hälsade på en sväng och sen till McDonalds. Ja jag va sååå himla onyttig och oekologisk som man kan bli (nästan, jag drack faktiskt juice, så jag va lite nyttigare än onyttigast). Åkte in på maxi och handlade och sen så åkte vi hem. Har bakat inför Theos kalas. Och så har Miranda och Felizia varit här och lekt. Jag tror jag ska kidnappa Felizia, hon är så söt! =p Hon ville sova kvar här. Haha. Lilla bebisen. =)

Theokommentarer

Theo: Miranda säger att hon har magi så hon kan komma in i sin tv, jag önskar att jag också hade magi så jag kunde gå in i min tv för all evighet.
Jag: Varför det?
Theo: För jag vill klappa den där! (kycklingen som han vill ha när han fyller år/i julklapp)

Theo önskar

Vi kollade på en film igår och på filmen var det en kyckling, så Theo sa "Mamma, en sån där vill jag ha. Kan du säga det till tomten så han vet?" Haha. Så ja, Theo önskar sej en liten kycklig/gul fågel.

Tidig morron

Åh va skönt det är att vakna halv sju en lördagmorron! Eller inte. Men det är väl så när man har en hals som är lite halvstörd och en Theo som flaxar runt som en... en? En halväten fågel som försöker komma undan en katt. Vaknade av en fot i huvvet. Jaja, nu sitter jag här och är trött istället.

Kväller

Oj, oj, oj vad jag uppdaterar! Vi har precis ätit lite, Theo blev ensam efter att Miranda och Felizia gick hem. Dom är som syskon, bråkar och skriker och har sej, men det är väl inte så konstigt så mycket som dom umgås. Nu är det lugnt och tyst. Förutom Theo som leker bebis lite då och då. Jag har iaf hunnit lämna tillbaka böcker, men nyckeln hann jag inte med. Aja.

Om två veckor fyller Theo år! Fatta att han är fyra år! Vi har skickat ut inbjudningar, får se om nån kommer. Ska börja baka i morron, har ju en del jag tänkt prova. =p Fick mandelmjöl av min snälla handledare i onsdags så ska prova macaroons igen. Får se om jag lyckas.

Nu är det kolsvart ute och sådär, kanske ska tända lite ljus.

Fredag!!

Äntligen fredag! Skulle ha föreläsning idag men såg att det var inför fördjupningsarbetet som jag redan har gjort. Så jag ska gå ner till bibblan när dom öppnar och förbi min hyresvärd och lämna en nyckel som jag hittade i trappuppgången. Hittade den för säkert två veckor sen men ingen öppnar dörren när jag knackar så dom får väl skylla sej själva. Tror jag ska hoppa in i duschen. Men idag ska jag INTE gå ut utan mössa, då får jag väl ännu mer ont i öronen. Eller om jag ska läsa lite i nån av böckerna jag måste lämna tillbaka. =s Eller inte. Nej jag vet inte.

Redovisning klar

Nu har jag redovisat mitt. Gick väl okej, förutom att mitt headset krånglar så ja... jag hörs inte hela tiden. Skitirriterande. Men nu har jag beställt ett nytt. Men det kommer inte förrän nästa fredag. Får väl höras halvdåligt nästa vecka också då. Aja.

Ska snart hämta Theo, hoppas på att få sluta liiite tidigare för annars blir jag lite stressad, ska upp till vårdcentralen och sen skicka iväg ett paket till en person som förtjänar det. =) Skulle behöva in på bibblan med men får ta det i morron istället, orkar inte idag. Hinner inte. För jag skulle ju även behöva städa och sånt här hemma.

Utvecklingssamtal

Idag har jag seminarium klockan ett och tills dess så ska jag tydligen läsa sidan 52-67 i en bok och sen berätta om det för min grupp då då, plus att jag har redovisning om mitt boksamtal. Och så säkert nått mer som jag glömt. =p

Men jo! Jag kan ju berätta en rolig grej. Skulle ha utvecklingssamtal i tisdags för mej själv alltså, då pratar man med sin lärare och sin handledare och handledaren får berätta typ hur det går och så. Men iaf så hade jag förklarat att det va på internet och så och man kunde höra och se varandra. Men jag förklarade kanske lite dåligt för min handledare hade inte riktigt fattat. =p Så hon pratade med min lärare i telefon istället och jag hörde ju inget av vad dom sa. På morronen igår när jag vaknade hade jag fått ett mejl från läraren (som inte gillar mej) där hon lät superförvånad över att det gick bra på min praktikplats. Så när jag kom till förskolan igår berättade jag det för min handledare och då sa hon att min lärare hade låtit jätteförvånad på telefon också, som att hon hade förväntat sej att bara höra massa skit och att jag inte kunde nånting så att hon hade varit tvungen att ringa mej igen och säga åt mej att hoppa av. Men moahahaha in her face! Sa ju till henne att jag kunde, men nej, hon tyckte jag skulle hoppa av iaf. Hoppas hon är lite snällare idag. =p

I min armhåla

Har fått lite klagomål på att jag är seg med att uppdatera! :p Jag vet!!! Men det finns ju inget att säga. Haha. Jag provade en ny deodorant idag, funkar skitbra och jag luktar fortfarande jordgubbar i armhålan. Det ni!

RSS 2.0