Söndag

Nu är det söndag, redan. Igår städade jag, hela vårat hem var skinande rent, från golv till tak. Rensade till och med avloppet och skurade UNDER badkaret och bakom spisen, gjorde rent ugnen och sen allt det vanliga. Planterade om blommor och ja. Hann med supermycket. På eftermiddagen var vi på bio, Theos första biobesök. Vi såg den nya Nalle Puhfilmen. Men ja, jag tyckte inte den va så bra, dom andra som finns är mycket bättre. Men Theo va superduktig iaf och han tyckte det va spännande och roligt. =)
Idag ska Cissie ta med Theo till gympan och jag ska plugga lite. Ligger ju lite efter, så ska iaf få klart nån grej idag.

Fredag

Idag hade jag tänkt plugga hela dagen, men igår när jag hämtade Theo sa hans dagmamma att han hade frusit och varit trött på dagen. Så när han skulle sova var han jättevarm, 39.2 i feber. Idag vaknade han 4.30!!! Jag är halvdöd ungefär. Ska försöka tjata på Cissie att hon ska komma och passa honom lite sen.

Söndag

Meningslöst inlägg.
Idag skjutsade Eric sej själv till tåget, vi åkte med och tog tillbaka bilen alltså. Han körde bli-av-med-körkortet-snabbt. Efter det åkte vi till McDonalds och åt mat, sen lämnade vi av mamma och åkte till coop, hittade alla Theos presenter. Haha. Nu är det bara julklappar kvar då. Och så måste jag komma på årets tårta. Han vill ha en blixtentårta. Får väl se.

Vad vill ni?

Jag vill blogga, men vill skriva nått meningsfullt, nått nyttigt, nått som är värt att läsa. Vill skriva om hur man hjälper och skyddar miljön, sej själv och livet. Men jag lär fortfarande. Vad vill ni läsa om?

Pluggdag

Idag är en riktig tråkdag och jag tänker inte gå utanför dörren om jag inte måste. Det är grått och kallt ute, blåser och är tråkigt. Säkert kallt och jobbigt också. Så idag blir en riktig pluggdag, hoppas jag. Mår lite illa, hoppas det inte är magsjuka på väg, då dör jag lite.

Det blev fredag

Och jag längtade. Men så tog helgen slut på ett tråkigt sätt. Bara att fortsätta längta?

RSS 2.0