<3


Torsdag och nyårsplaner

Igår åkte vi upp till Dalarna. Så Dan har träffat halva släkten nu. Haha. Stackarn. Nova börjar bli mindre blyg! :o Theo är som vanligt men han känner väl sin släkt. Vi är trötta, har varit lite överallt. Somnade på soffan nyss till och med.

Ikväll när barnen ska sova åker vi ner till Borås en sväng, stannar bara över natten och så, men det blir nog bra. Sen tillbaka till Halmstad och göra ingenting.

Vi har fortfarande inga planer för nyår. Vad ska vi hitta på? Vi har bara ett barn då.


Igår

Igår hämtade vi Nova på morronen och körde till Elgiganten och köpte en kamera! :D så nu har jag en ny. Haha

Efter det plockade vi upp Dans mamma och åkte till hans syster som bor i Åsa, där hela familjen var. Jag va skitnervös! Men jag överlevde. :) Vi stannade några timmar och sen åkte vi tillbaka till Halmstad, packade bilen och åkte till Filipstad, så igår blev det en liten runda på 80 mil. Så nu har vi väl ungefär 80 mil kvar. Vi ska åka till mormor så fort vi har ätit frukost nu, men jag vaknade ju före Nova! Seriöst? Hon sover fortfarande.

Igår när vi åkte var hon lite lessen och berättade: jag fick inte skrivbordet, bara lampan! Stackarn.


Julafton och läckande tak

Julafton spenderades hos Dans mamma, hans bror kom dit med sin familj. Jag höll på att dö ungefär 1000 gånger, men jag överlevde. Blev massa mat och sådär, kollade på tomten är far till alla barn som resten som av Sveriges befolkning. Vi hade ju tänkt hinna slå in paket och sånt på kvällen men vi kom hem typ 12 så det blev ju inget sånt. Haha. Dagen avslutades med ett läckande tak, trevligt.


God jul

Julafton... Bara jag som är vaken, älskling sover fortfarande. Somnade på soffan igår vid 9 eller nått haha. Idag ska vi åka till Dans mamma, hans bror kommer dit med sin familj och i morron hämtar vi Nova och åker till han systers familj. På onsdag får jag äntligen hämta min lilla plutt. <3 saknar massor


Jul i köket

Här var det jul i köket. Har rullat 148 köttbullar för min fina älskling klämde tummen på jobbet så han kan inte gegga i köttfärsen. Han fick göra kola, fudge och lionbars istället. :)


Grattis Dexter

Världens finaste Dexter fyller ett år idag. Grattis! <3


Lördag!

Äntligen lördag. Sitter på tåget på väg till Halmstad nu. Jag är ju så himla smart (eller snål), bokade ingen sittplats och tänkte inte alls på att det idag halva Sverige ska åka hem till släktingar. Men gissa vad?! Tåget är nästan tomt, sitter en person till i min vagn. Haha.

Tycker det är dåligt av sj att ta betalt för sittplatser. Det är ju som att ta pengar av gamla och handikappade. Gissar bara men tror inte att andra bokar sittplats eftersom dom kan stå en bit eller sitta på golvet i värsta fall. Så ja, dåligt sj!


Fredag kväll och barnledig

Det är fredag kväll, jag är barnledig och vad gör jag? Tar en promenad på crosstrainern framför 2 and a half men. Roligt fredagsnöje. ;)

Hämtade Theo från dagmamman och åkte hem och firade jul eftersom jag lämnade honom hos farmor och farfar idag. Han sa att han blev glad men jag glömde fota. Haha. Sen myste han lite med Dexter men Dexter är inte lika mysig så han puttade bort Theo. :p fick ingen bild på det heller. Behöver verkligen en kamera!


Snart lördag!

Snart är det lördag. :) längtar massa.

Jag och Cissie har spelat candy crush på telefonerna. Haha. Dexter blev sur och tänkte förstöra min fina ljuslykta. Han kanske tyckte att han Inte fick lika god takeaway som vi fick. ;)


Tomt?

Är det förresten nån som fortfarande läser här? :p

Idag har det verkligen inte hänt mycket, känner mej sjukt seg. Försökt pyssla ihop två julklappar men det blev inte bra nått av det, får försöka göra om så får ni se sen. :) Theo är hos farmor&farfar och leker med sina kusiner, jag tvättar och plockar undan, så man slipper komma hem till ett bombnedslag sen.


Kamera

Skulle verkligen behöva en ny kamera. Helst en skitbra. :p såå, jag kanske ska börja leta. Nån som har nått tips?


MiniJul

Vi hade även en liten MiniJul idag eftersom vi inte ses sen.

Theo fick ett spel till datorn, groddpelet och en t-shirt. :) Jag fick världens mysigaste vantar. :)


Kalasar

Idag har vi kalas för Dexter som fyller ett år den 23. Mosters lilla gullegris. Grattis på ettårsdagen!


<3

Fick denna av älsklingen. Som han gjorde på jobbet. <3


Matte matte matte

Min hjärna tänker bara på matte ju nu, känner mej halvt hjärndöd. Gjorde en dugga i måndags och jag fattade ingenting. Behövde ju hjälp på typ alla frågor. Yey. Man fick ha hjälp alltså. ;)

Igår va det bara irriterande, skulle äta på thairestaurangen. Vi frågade om man kunde köpa buffé och ta med hem, ja det gick bra och hon tog betalt. Men vi fick ingen sån man tar maten i. Så gick vi in till buffén och där står det nån och lägger i mat åt oss. Vi frågar om vi inte får ta själva, då kommer ägaren och säger att hon inte vill att folk ska vara där. Då säger vi att vi inte vill ha, vi vill välja själva. Ägaren säger då "men ska vi slänga maten eller? Då går vi ju back". Då säger vi att vi vill äta där (får då får man välja själv) men det får vi inte för dom har redan lagt upp maten. Vi säger att vi inte vill ha, men vi får inte pengarna tillbaka. Vi säger att hon kunde ha sagt att man inte fick ta själv då svarar hon "det kunde ni ha frågat innan ni beställde". Öh!?!?! Buffé betyder att man får ta själv då ska man väl inte behöva fråga om man får ta själv!? Idiot! Sen fick vi vänta på att få dom jävla lådorna med maten för dom ställde hon åt sidan och tog en annan kund i mellan. Helt körd i huvvet. Så där äter vi aldrig mer. Dessutom fick vi lite mat, inga grönsaker, inga nudlar.


Tubgröt

Theo älskar ju risgrynsgröt så jag kokade det åt honom idag. Blev han nöjd? Nej, gröt på tub som värms i micron skulle han ha. Trevligt. När han hade ätit sa han "det va ju skitgott". Haha.


God morron

Vaknade lite före sju av ett sms från min underbara. Saknar massor. Har hunnit äta frukost och tränat så nu ska jag kolla på en föreläsning om matte, väldigt roligt, eller inte alls. Fattar verkligen inte varför vi ska lära oss allt det här. Det är ungefär som gymnasiematte och jag lovar att ingen femåring kommer fråga mej om såna tal. Så det känns väldigt meningslöst. Men kursen är obligatorisk för att få examen så jag får väl försöka trycka in lite av det i hjärnan. Kanske dags att börja.


Kass uppdatering

Va kass jag är på att uppdatera men jag tänkte bättra mej. Försöka iaf. :p

Är sjukt stressad. Hinner knappt med nått. Och när jag blir stressad skiter jag i allt istället. Men har försökt ta tag i mitt liv idag. Bara nästa vecka kvar sen är det "lov". Eller iaf schemafritt. :) Och eftersom jag är stressad uppdaterar jag bloggen istället. Haha.

Jag är Theolös den här julen, han åker till sin far på torsdag tror jag och jag åker till Halmstad på lördag. :) längtar ihjäl mej, vi har inte träffats på två veckor! Kommer bli tre veckor innan vi ses. Sjukt jobbigt!


RSS 2.0