Problem?

Ja men hejochhå, banken var stängd när jag kom ner på stan så inget nytt kort idag heller. Bara för att jag ansträngde mej, helt i onödan. Just nu sitter jag här och har dåligt samvete för att allt innehåll i en garderob ligger på sängen och golvet och jag måste verkligen rensa och plocka i ordning, men jag har nog problem, för jag sitter här istället.

Tisdag

Nu har jag snart studiegrupp, vet inte vad vi skulle göra. =s Men men. Efter det måste jag läsa den där boken som alla säger är jobbig för klockan ett har jag seminarium och "redovisning" på kapitel två. Och vet du vad Cia? Efter det ska jag gå till banken faktiskt och fixa nytt kort, på tiden kanske. =p Ikväll kommer äntligen min älskling hem.

Åh

Fredrik sitter här och tar fula tjocka kort på mej! Sen säger han att jag är bäng och gapskrattar åt mej. Och så säger han att han inte har förändrats utseendemässigt på 10 år. Och så kallar han mej kräk! Herregud.

Now I know

Now I know why, why I love it.
Cause it's my dream, cause it's a fantasyworld.

Week of green

Week of green påbörjas nu. Bara så ni vet. Rensa kroppen och sådär.

Cia, Cia, Cia

Men Cia! Då kunde ju ni langat!!!
Jaja, får väl åka själv då, kanske i helgen? Vem vill med? Ingen? Nehe, trodde inte det heller... Åker själv. =p

Idéer

Jag har sett värsta bra idéen på en blogg! Ni ska få se sen, måste bara till ikea och hoppas att mitt projekt blir lika snyggt som hennes. =D

Trasig

Min höft, den har problem nu igen. Och ja, jag vet, jag borde fixa tid för röntgen, men nu har det ju varit bra ett tag, då glömmer man, sen har man inte tid. Den "sitter fast" nu, skitjobbigt. Vad är det för fel på den? Eller på dom, eftersom dom turas om. =p Just nu är det höger, det är nog mest höger, men vänster ibland.

Tröja

Första tröjan är klar! Nöjd. =) Förutom den andra som jag gjorde då, men det blev ju en tunika.

Nya kurser

Nu börjar alla nya kurser, har gjort några uppgifter men är så sjukt trött! Skulle lägga mej tidigt igår, men en grupp som jag är med i på facebook fick lite "problem". Och jag var tvungen att läsa allt som skrevs, det var underhållande men samtidigt helt sjukt. Att vuxna människor beter sej så, dom flesta är liksom 10 år äldre än mej.
Men iaf, igår städade Theo sitt rum, han dammsög och torkade golvet, sen på kvällen berättade han att han kunde diska, så det gjorde han, till och med grötkastrullen och allting blev rent! Det ni! =)

Söndag

Theo leker med Celine idag, först ville dom inte leka tillsammans, Celine tyckte att hon skulle leka med petshoparna och Theo med dinosaurierna, det tyckte han med. Men nu leker dom nått annat, vet inte vad, dom har byggt en bana till Bugzen iaf. Jag väntar på att makaronerna ska koka klart.

Prioritera!

Tydligen så är jag en värdelös förälder som lämnar bort Theo till hans dagmamma på dagarna när jag pluggar. Så till dej: det handlar om att prioritera, välja och se mer än bara "det där". Jag prioriterar Theo såklart, vilket man inte kan säga om vissa andra. För det första så älskar han sin dagmamma och han vill gå dit och han tycker det är kul! För det andra så är han där mycket mindre än vissa andra barn. Flera personer frågar mej varför jag hämtar honom tidigare när han har tid 8-16 där, för att jag vill såklart! Jag hämtar honom nästan alltid före tre om jag inte har praktik. Och om vi vill så tar vi sovmorron. För att jag kan, alla föräldrar kan inte det. Om jag bodde massa mil ifrån mitt barn skulle jag plugga som fan tex måndag- torsdag för att sen kunna åka och vara med barnet hela helgen, kanske till och med tills på måndagen.
Och folk undrar hur jag hinner allting, det handlar om att prioritera! Om jag vill göra något, pyssla, sy, baka, kolla på film, whatever så får jag, precis som alla andra föräldrar prioritera. Det märks ganska tydligt att DU inte har några barn själv. Jag duschar på 5 minuter, du på 25. Ibland orkar jag inte laga mat, så vi äter gröt till middag, Theo lider inte av det eftersom det är både nyttigare än korv och makaroner och går snabbare.
Det är SÅ mycket som jag vill trycka upp i ditt ansikte, men jag orkar inte skriva och om du undrar hur jag hunnit skriva det här så har Theo inte kommit hem från kalaset än. Och om du undrar vad jag gör när han inte är hemma så har jag städat och fixat hela dagen för att kunna vara med honom och göra saker i morron. Vill du veta nått mer? Du kommer aldrig någonsin komma i närheten av honom igen.

Lördag

Somnade vid två inatt ungefär, vaknade ändå 8! Så irriterande, jaja. Jag har iaf fått ner alla julgrejer i källaren och städat hela vardagsrummet från golv till tak, börjat tvätta och funderar på om jag ska tvätta soffklädseln eller inte, vilket i-landsproblem. Sitter och äter mina grönsaker med onyttig dipp = jämt upp.

Fredag och The Voice

Jag och Maddeliten har firat, vi har ätit frallor (eller va det heter) med massa olika pålägg och haft massa olika grönsaker och frukter och dipp, cider och juice och läsk. Och så har vi kollat på The Voice såklart eftersom världens bästa Erika va med ikväll, och ja hon gick vidare såklart! Hon är ju bäst, så vad annars?
Nu är jag skittrött, men eftersom ingen komma väcka mej några gånger i natt och ingen kommer väcka mej tidigt i morron så kan jag vara vaken en sväng till. Theo är i Göteborg på kalas hos sin kusin. Och det ska bli sååå skönt att få sova en hel natt utan nån som sparkar mej i huvvet, utan nån som ska ha vatten flera gånger. För ja, Theo vaknar fortfarande några gånger varje natt och det är sjukt jobbigt att aldrig få sova ostört.

Godkänd!

Hade betygssamtal med min seminarieledare i morse, va skitnervös och hade ont i magen innan, man vet verkligen inte med henne, hon svarar aldrig på frågor och sånt. MEN, jag fick G+ på projektet och G på kursen så jag är supernöjd! Trodde hon skulle underkänna mej. Men nu är jag godkänd och poängen skulle komma in till CSN nästa vecka så snart får jag pengar också. =p Kan ju vara en fördel. Så ikväll ska jag och Maddeliten fira! =D

Flodhästmössor

Igår blev dessa två till, den lilla är till söta lilla Zoe och den andra är till Theos kusin som nyss fyllt år, han ska dit på kalas i morron. Den lilla är fodrad med bambufleece, den stora med jersey och allting är såklart ekologiskt (förutom sytråden för den har jag fått).

Onsdag

Theo är hos IngBritt, Kelly sover och jag ligger i soffan med vetekudden på magen, aj. Försöker registrera mej på Umeås sidan, men det går inte. Åh, krångel! Fattar inte ritkigt hur sidan funkar än heller, men det märks väl. Ska försöka hinna få unden julgrejerna idag också, på tiden kanske.

Kaos i hjärnan

Jag har lite kaos i hjärnan tror jag. Jag har tänkt lite konstigt. Jag sökte massa kurser och kom in på dom fem jag ville helst, det är småkurser, två 5poängare, två 7.5poängare och en 15poängare. Alltså 40hp på en termin tänkte jag, skitbra. Bara det att ALLA börjar på måndag! Dessutom börjar en kurs med en innedag på tisdag i Falun (jag tänker inte åka för en dag). Alltså slutar alla i MARS! Jag kommer läsa 40 hp till och med mars. Sen har jag inget. =s Så jag måste försöka hitta nån som kan fixa in mej på en kurs som börjar i mars också. Dessutom - fy fan va dyrt med litteraturen! Hur många böcker som helst!

Nya tag

Nya kurser och nya tag? Hmm. Mm. Ska försöka iaf, har lämnat in tre uppgifter idag, registrerat mej, läst igenom alla välkomstbrev till nya kurser. Försöker fatta grejerna på Umeå universitet, kunde inte registrera mej där för dom gör nått underhåll till och med 13.00. Jaja. Har beställt ett nytt headset eftersom mitt är stört, igen! Nyss ätit lunch och nu ska jag väl kanske fortsätta läsa och sen kanske gå ner till biblioteket och kolla om dom har några böcker.

Lördag

Idag har jag storstädat hela lägenheten, men är inte klar, har alla julgrejer och byta gardiner kvar. Hmm! Har strukit massa tyg också, gjort ett mönster och klippt ut, ska kanske klippa ut tyget ikväll. Just nu kollar jag på värsta sämsta filmen, så jävla värdelös, men måste ju se vad som händer. =p Haha. 2012 Ice Age heter den iaf om nån annan vill se en totalt värdelös film.

Helt slut

Har haft tre dagars praktik nu eftersom jag missade sex dagar förra terminen. Nu har jag bara tre dagar kvar då. Igår pratade jag med mamma och frågade henne vart jag lagt telefonen, jag pratade ju i den alltså. Idag la jag mej på soffan och Theo kollade på tv och så sa jag att han skulle säga till när bubble guppies va slut, sen säger han "mamma, mamma, det ringer!" jag hörde ingenting och det va inte längre bubble guppies heller, undrar hur länge jag sov. Fortfarande skittrött! I morron ska jag ha en storstädningsdag och få bort alla julgrejer äntligen, har inte orkat eller haft tid, idag var det extremt, trots att det inte alls va mycket barn eftersom det är fredag.

Fler mössor

Sydde några mössor till igår, det gick ju så fort och va så roligt! =) Även dom är helt ekologiska och fodrade med bambufleece. En i storlek 0-3 månder och en i storlek 2-3 år.

Mössor

Självklart måste kusinerna matcha. =)

Mössa

Sydde en mössa till min sötnos, helt ekologisk, fodrad med bambufleece.

Nytt år

Jag säger väl som alla andra, det är 2012. Bara så alla vet liksom. För vem har missat egentligen?
Cissie ville ner till Borås så vi åker i morron igen... Hoppas jag inte kör av vägen.

RSS 2.0