Ilandsproblem

Våårat lilla hem är nästan klart, bara lite lister som ska målas och så! Och det känns så himla skönt. Det sista kan jag måla nån kväll när pluttungen sover, eller nått. När vi fått i ordning, för det är ju lite grejer överallt, tror jag ska sälja allt och inte ha några grejer alls. :p
Sen så har jag haft och har världens ilandsproblem. Dammsugaren gick sönder så jag va tvungen att googla och leta efter ny bra, till slut blev det iaf en Electrolux ultra silencer green. Skitbra är den!!! Golvet lossnade till och med. Haha. Nu är nästa ilandsproblem - bil. Måste hitta en bil innan det blir vinter för jag tänker absolut inte gå i snöstorm och skit till Ingbritt. Men jag letar och letar och hittar ingen som jag vill ha som inte ruinerar mej totalt. Kan inte nån bara trolla fram en perfekt?
Och sen helt plötsligt fick jag en liten tremänning idag!!! :D En liten kopia av sin pappa, precis som storebror. :D

Söndag

Barnvaktade Dexter idag eller i natt, jag lyckas alltid pricka in dagarna när han har ont i magen! Så himla typiskt, han skrek till fyra i morse, jag är fortfarande död. Eftersom han skulle upp åtta sen! Men men, jag gav upp vid 11 och då fick Cissie vakna. Så idag har det inte hänt så mycket, Theo har lekt ute och jag har målat ett bord som han ska ha som sängbord. Så ja, inte så mycket idag. Nu är Theo hos farmor och farfar och väntar på sina kusiner.

Tapet, tapet, tapet...

Idag har vi... rivit tapet. Så kul. Eller inte. Så tänkte jag lämna två lager tapet och måla på det men när vi spacklade så bubblade den upp sej så pappa sa att det bara va att bra ner allting ända till betongen. Kul, verkligen. Kommer ta 100 år, tur att Tommy kommer och hjälper mej i morron. Har hunnit måla ett lager i taket i både Theos rum och vardagsrummet iaf, ett lager till räcker nog, iaf i Theos rum. Började ju måla väggarna där också, tänkte måla på tapeten men den bubblade och släppte i kanterna så vi får väl riva där med. Jag orkar inte! Tänk om jag va rik, då hade jag fixat nån annan som gjorde det åt mej...
Theo är iaf jätteduktig och hjälper till, både med att spraya vatten på väggen och underhålla Dexter.

Avlider

Avlider lite. Smällde ihop ett bord på fingrarna idag, blått och fint har det blivit. Igår spillde jag olja från fritösen på benet, lagom skönt. Hela armarna är fulla med blåmärken från att bära stolarna. Och benen från att bära stolparna. Väldigt fint.

På måndag åker jag hem till min lilla älskling. <3 Saknar honom så jag dör lite till. Världens finaste unge har jag, tur att han blev lik mej. ;)

När jag kommer hem ska jag kidnappa min lilla Maddeliten som fyller 22 idag, lilla plutten. <3


Lysekil

I lördags va jag och Stella och gick på klipporna i flera timmar. Det gick jättebra ända tills hon slutade lyssna på mej och ramlade i havet och brände sej på en jävla manet. Vi kom hem vid 22 och hon somnade direkt. Vi hade det jättemysigt och jag lovade att vi skulle gå i måndags också men jag slutade jobbet ganska sent så det blev inte så. Så jag sa att vi skulle gå igår också men både jag, Stella och Linda behövde fixa en grej, så idag får jag väl ta mej ut.

När vi kom hem i lördags skruvade jag och Linda ihop två köksskåp och två stolar från Ikea. Och jag säger bara, jag ska INTE ha lådor i mitt kök om inte nån annan skruvar ihop dom. :p


RSS 2.0