Måndag

Sitter här och väntar på att Maddeliten ska komma. Vi ska åka till Karlstad och shoppa liiiite. Behöver ju tapeter. :p

Åh va det är jobbigt att va hemma. Vill tillbaka.


Hemma och kvävs

Jobbat idag, gick hem vid halv 3 ungefär. Hade en del kunder faktiskt. Men iaf, åkte hem till Filipstad på eftermiddagen och jag kvävs! Fy fan va jag hatar den här hålan, vill inte va här. Får panik, jag dör. Det är helt underbart att träffa Theo men resten är värdelöst. Önskar att jag kunde ta med honom men jag tror inte att Elin vill ta hand om fyra barn. :p

Men ja jag håller ju på att dö här i skogen. Så jag och Theo drar till Karlstad i morron. Inte så mycket bättre kanske men men. Jag vill vara hemma med Theo men jag längtar faktiskt till onsdag när jag ska tillbaka till Lysekil.

Och ja det är säkert så att det är lite "gräset är grönare" men Filipstad är katastrof! Seriöst!


Ledig onsdag

Det är onsdag och jag är ledig! Gick till havet med Stella, Philip och Alex innan lunch och nu är vi här igen. Ligger och slappar och ungarna fiskar krabbor. Snart ska vi åka till Smögen. :) Det är riktigt fint väder, solen bränner fast det blåser.

I förrgår hade vi EN kund, igår va det kaos! Hur mycket som helst. Sara fick komma över och hjälpa oss.


Onsdag

Det är onsdag nu eftersom klockan är efter tolv. Har precis flyttat mej från soffan till sängen, jag är inte van att vara barnlös så det känns jättekonstigt. Vad gör man? Vad gör ni barnlösa egentligen? Vi slutade vid 15 idag och sen dess har jag inte gjort mycket. Kollat på TRE filmer, dammsugit och sovit några timmar. Det va så himla kallt ute och jag va dötrött. Vaknat fyra på morgonen sen jag kom hit fast jag haft sovmorgon.

Idag satt vi och väntade på varor hur länge som helst och hade typ tråkigt. Haha. Men i morgon hade vi tänkt öppna så då blir det roligare, plus att det skulle bli sol. Tänkte öppna idag men eftersom varorna va försenade va det ju ingen ide. Alltså det är ju redan onsdag så vi öppnar idag! Nu ska jag försöka somna igen!


RSS 2.0