Vg

Lämnade in tentan idag och jag är godkänd! Fick vg på delkurs två. :D har aldrig fått vg förut! Nu ska jag bara plugga halvtid resten av terminen, ska bli skönt. :)


Vilken dag

Theo har varit som på bilden hela dan. Sen Har jag haft Dexter och Kelly också, försökte mej på att gå till Ica och vi överlevde både dit och hem. Men det var nog tack vare att vi mötte Therese utanför ingången.


Theokommentarer

Theo: Okej, okej, jag ger upp! Jag sover väl i min säng då.

Trött, tröttare

Jag är trött, trött som jag vet inte vad. Theo sitter här bredvid mej och försöker pilla i sej lite frukost, inte hans starkaste sida direkt. Cissie hade frågat om han ville med på babycafét så dom ska dit.

...

Blir knäpp.

Slapp skola

Jag och Susanne satt och skrev på tentan eller vad det är igår morse, igår kväll och i morse, vi har bara fyra sidor än, pinsamt! Men men, den ska inte in förrän den 30 mars så det är ju inte helt panik än. Vi har snart handledning, får säkert skäll för att vi lämnade in utkastet en dag för sent. Känner mej sjukt slapp och längtar tills denna kurs är slut! Det var nog inget för mej. Sen har jag bara en kurs på halvtid och två på 15 % så blir det slappt, så skönt. Ska läsa matte till hösten så det blir matteplugg i sommar. Samtidigt som jag förhoppningsvis kommer in på några andra kurser jag sökt.

Det brinner

Visst är det lite konstigt, man tänker alltid men sånt där händer ju bara alla andra. Tommy skickade sms igår att det brann i huset, jag sa åt honom att släcka då, då sa han att dom hade ringt brandkåren. Trodde han skämtade, men huset är förstört nu och dom har sovit på hotell i natt.
http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=9937&sidnamn=HERRLJUNGA
Stört va!

Hejdå helg

Oj vad helgen gick fort, sytt mössor på löpande band, har tre kvar ifall nån är intresserad? Två i storlek 0-3 månader och en i storlek 3-ca 8 månader eller nått sånt, lika stor som Dexters mössa upp till ett år, men det tror jag inte den håller. :S Men men.
Stress, stress, stress, stress!!! Sjukt stressad!

Drömmar och tapeter

Vaknade för nästan en timma sen av att Theo knackade mej i huvvet och försökte trycka bort mej, kommer inte ens ihåg att han kom och la sej hos mej. Hoppas han drömde! :p
Mina drömmar är att flytta, snart! Vill helst flytta... igår. Men iaf, så nu sitte rjag och letar tapeter, för det är ju liksom det viktigaste, inte att ha nånstans att flytta. Så himla svårt till Theos rum! Han är ju mitt emellan, han är inte stor och inte liten, förra gången jag valde blev det en randig fondvägg i starka färger, med ljusblåa väggar, jättefint var det, här har han ljusblåa randiga överallt, det var inte jag som valde. Vill nog att han ska ha en fondvägg, och resten vitt eller iaf ljust, vill att hans rum ska vara lugnt och ljust. Tips?

Torsdag

Känner mej sjukt lat och trött idag, skyller på vädret tror jag. Och på att när vi skulle cykla till Ing-Britt i morse va det ingen luft i däcken... Men vi cyklade ändå för jag orkade inte krångla. Det är snart helg igen. Sjukt va tiden går fort.

Till Salu

Balklänning/Finklänning från Vila storlek XS - 200 kr
Eller kanske en Emmaljunga CityCross 08? Med Duolift, fotsack och skötväska. 3500 kr. Uttagen februari 08 och använd av ett barn, finns kvitto och allt sånt kvar.

Jag vill, jag vill

Jag vill jag vill jag vill. Så ni vet liksom.

Ni vet?

Ni vet när man bara ska googla nånting och så helt plötsligt fastnar man på ketchupmammans blogg? Ja precis så.

Theokommentarer

Cissie har infört en svärburk hemma hos mej. Hon sa hon fan och Theo påminde henne direkt att hon skulle lägga pengar i svärburken. Sen sa hon fan igen, Theo gick och skulle lägga i pengar från hennes plånbok, så hörde jag att han stoppade i flera pengar och sa "fan, fan, jävlar". Sen kom han och frågade om han fick låna pengar av Cissie för han hade sagt fula ord. Haha!

Theokommentarer

Celine - Gå och lägg dig Zelda.
Theo - Hon kan inte svenska.
Celine: Vad pratar hon då?
Theo: Hon pratar hundiska.
Celine: Men vad pratar Kelly då?
Theo: Kelly kan svenska, titta här, Kelly gå och lägg dej.
Och Kelly gick och la sej. :p HAHAHA

Theokommentarer

Theo kollar på Räddningspatrullen och jag säger "han heter ju Oscar precis som dej"
Theo: Nej! Jag heter Theo och han heter Oscar.
Jag: Men du heter också Oscar.
Theo: Nej!

Jo, han heter Oscar.

Theokommentarer

Theo till mormor "Tjena, är du baklänges eller!?"

Theokommentarer

Vet du, Roffe visade kronprinsessan Viktoria och Daniel på en bild. Men dom finns ju inte på riktigt. Senare när han såg dom på tvn sa han "titta, jag sa ju att dom fanns på tvn".

Theokommentarer

‎"Jag är så upprörd" /Theo som var glad
"Jag tror vi är i knipa" /Theo som åkte bil
"Åh herregud!" /Theo som spillde ketchup

Theokommentarer

Varje gång Dexter skriker så har jag sagt åt Theo att sjunga. Och så smällde han dörren så hårt att Dexter vaknade och skrek, så hörde man innifrån hans rum "BÄ BÄ VITA LAMM"

Plugg hela dagen

Har skrivit en fem sidor lång litteraturbearbetning och gjort ett fouminlägg, bara ett inlägg till så är jag i fatt! Det ni. Sen ska ju alla veckans uppgifter in också. Men min snälla... vad blir det? Gammelmoster tror jag, iaf, hon är förskollärare och hon är inte så gammal som hon låter, hon svarar på mina frågor! :) Så snällt. Så slipper förhoppningsvis åka till förskolan i morron. Inte för att jag vill slippa utan för att jag inte har tid. :( Annars skulle jag gärna vara där hela dagarn också! :)

Theokommentarer

Theo sitter och slickar på smörgåsen och så efter en stund vänder han sej mot mej och säger "kan du äta upp den?"

Snö

Igår när jag gick och sov hade vi ingen snö förutom i några ihopplogade högar. När jag vaknade hade vi snö ÖVERALLT, tjockt lager dessutom. :( Våren va ju påväg! Gillar inte.

Tyg

Äppleträd (Lillestoff)
Titta vilket fint tyg som finns hos ZnokDesign. Vill ha! Dessutom är det ekologiskt, superbra!

Nästa projekt

Köpte en byrå för några veckor sen, kanske en månad sen? Tiden går så fort, hinner ju inte med. Men iaf, den ska målas och så har jag köpt jättesöta knoppar till! Men tiden finns ju aldrig, det som är jobbigt. Detta är iaf ett av mina kommande projekt. Och ja, den kom aldrig längre in i hallen och eftersom den ändå står där så ligger det mängder med kläder på eftersom hatthyllan är pytteliten. ;)

Onsdag

Idag har Theo varit på lejonkulan, jag skulle plugga ju, men vi skrev om vårt PM, sen började kolla böcker och märkte att jag kunde lämna tillbaka några till biblioteket plus att jag behövde en annan. När jag va på väg såg jag att Cissie glömt sin väska här så jag gick förbi med den hos henne och hon följde med ner på stan, passade på att handla och så va det ju redan lunchdags! Vi köpte lite yoghurt och bröd och sånt där och åt lunch istället sen hämtade jag Theo. När vi kom hem hade en tjurig unge, som somnade klockan fem på soffan! Fick liv i honom, men han somnar nog snart igen. Då ska jag försöka plugga lite!

Bokmärken

Pysslade ihop några bokmärken för några kvällar sen. Ska komma ihåg att skicka några till mormor och Olle. :)

Pysseldag

Efter seminariet idag, som kändes väldigt segt, kom Cissie hit med Grodynglet. Han sov nästan hela tiden, hon kom hit vid 3 och gick hem vid 9. :p Under tiden pysslade vi lite grejer till loppisen, men det får ni inte se förrän efter vi haft loppisen. :) Zelda kissade på golvet, vi glömde båda bort att gå ut med henne, helt inne i allt annat. Försökte även skriva lite dopinbjudningar, men det gick sådär. :p

Alvedon

Theo har ganska ofta växtvärk på natten. Han vaknar och skriker och gråter och har ont och då får han alvedon. I julas när vi va hos pappa sa han att jag skulle ge honom nått annat för att se om det gick utan alvedon så han fick en sked med vatten. Och nej det hjälpte inte, han somnade men han vaknade inom en halvtimma och då fick han alvedon. Idag ville han ha alvedon redan innan han hade somnat och nej det fick han inte! Han får inte välja själv till alla som undrar. Han fick 5ml vetegroddsolja istället. Haha. Han tittade på mej och frågade va det var. :p Medicin sa jag och han drack upp. :p

Theokommentarer

Theo: Jag är lessen.
Jag: Varför?
Theo: För att jag är en trollkarl.

Och så tog han sin trollstav, sa åt mej att blunda och kastade iväg en leksak. "Titta, jag trollade den dit, jag är en trollkarl".

Pm och föreläsning.

Suttit och skrivit PM med Susanne hela morronen, men det blev klart till slut. Är inte ens en sida långt, men man vill ju få det bra. ;) Så det tog lite tid. Nu kollar jag på en förleläsning om utvecklingsarbete, hon bläddrar så snabbt i powerpointen att jag inte hinner skriva! Precis efter förelänsingen har jag seminarium (ska försöka hinna läsa lite mellan) och sen äntligen kan jag hämta plutt!

Sommarkurs

Tänkte söka nån sommarkurs ifall att jag inte får nått sommarjobb, finns ju hur många konstiga som helst. :p Tex en Harry Potterkurs eller en Chick litkurs. :p Sen finns det nån "lärande i praktiken" tror jag den heter. Vet inte om jag ska läsa nått "läraraktigt" eller nått helt annat som kanske är jättekul? Beslutsångest.

Theokommentarer

Theo: Jag vill att Cissie ska komma till mej idag... med sin telefon.

Måndag

Dagen har gått ganska snabbt faktiskt, men nu är jag dödstrött. Kollade föreläsning i morse, sen hade jag seminarium och så hämtade jag Theo. Var tvugnen att lämna tillbaka böcker på biblioteket och så lämna lite kläder till Dexter, bla en jättesöt body! Grodynglet sov ju bara när vi var där, så bild kommer när han provar den. :)
Här är Grodynglet nakenfis iaf, sötnos!

Hade tänk yoga lite, men har sån träningsvärk sen igår och så har vi ju vart ner på stan och vänt, är faktiskt jobbigt att gå i backen med unge och vagn och mat, så skippar det idag. :p

Lunch

Det blir pastasallad till lunch! Med en hemmagjord dressing gjord på yoghurt, ketchup och lite kryddor, faktiskt helt okej, men blev lite stark.

Rosett

Ett sött litet hårspänne blev till idag, är alltså ett hårspänne bakom rosetten. Ska tvinga Maddeliten att prova det på Zoes fjun. :p

Theo pusslar

Min plutt är världens duktigaste! Han bygger 150-bitasrspussel helt själv!

Igår när Petra va här med Arvid och Loui så tog han fram ett 60 bitarspussel och byggde ihop Nelle Puh och Ior på typ en halv minut, sen när dom hade gått gjorde han klart resten på max fem minuter. Hann ju knappt titta bort innan det var klart!

Frukost

Dax för frukost!

Länge sen

Oj va längesen jag bloggade. Jag har iaf lämnat in massa inlämningar och fått godkänt på ALLT. Delkurs ett i specialpedagogiken är klar! Så skönt. Men ligger ändå efter med små barns samspel och utveckling. Men men, det löser sej nog. Har inte gjort nått skolarbete alls i helgen och det har varit sååå skönt, inte ens tänkt på det. Förrän nu då, när jag börjar bli stressad för att jag inte gjort inlämingen. Åh! Och så måste jag söka sommarkurs. Hmm. Har yogat 20 minuter, va nån typ poweryoga eller nått, helt död blev jag och helt svettig, så har nyss duschat och nu ska jag gå och sova!

RSS 2.0