Ultraljud

Theo va på ultraljud idag. Jag va skitnervös innan, som vanligt. Och nej det går inte att inte vara nervös. Men iaf, klaffen såg lite sämre ut, men flödet va bra så det är lugnt. Theo va skitduktig! Han låg stilla hela tiden. Så när han va klar åkte vi till Toysrus och han fick välja vad han ville. Vi va där inne i två timmar!!! Herregud. Ja han valde zoobles, det är några små "djur", djuraktiga grejer.

Lussebullar

Cia! Om du ger mej brysselkål kommer jag verkligen bli smal. Fy va äckligt.
Sandra: Ja jag menar ju dej så klart! =D
Idag ska vi baka lussebullar. Ja jag vet, intresseklubben antecknar intensivt!

Torsdag

Det är såhär, jag bor i den här lilla hålan och alla mina kompisar har flyttat härifrån. Dom kommer hem på lov, till jul, när det är nått speciellt. Vad gör jag? Jo jag åker härifrån. Smart visst! Så jag kan ju aldrig träffa min Sandra. Buhu!
Jag måste också börja banta. Har ni märkt va tomt det är här? Det är bara för att jag går upp före tuppen varje morron, försöker få liv i en trött Theo, Theo blir hämtad, får skjuts till bussen och åker buss till dagis. Nej just det, förskolan. Jag GÅR från busshållsplatsen till förskolan, ibland är busschauffören så snäll att han kör fram till korsningen så man slipper gå längs stora vägen mitt i mörkret. Så jag går alltså ingenting. När jag kommer hem lägger jag mej i soffan och är lat tills Theo ska sova och sen ligger jag i soffan ett tag till, sen går jag och lägger mej. Alltså, jag rör inte på mej, jag blir tjock. Jag har varit sjukt sjuk i två veckor och levt på bullar och te - jättegott för mitt fett. Nu har jag ju faktiskt varit halvfrisk i typ två veckor också. Men ja. Alltså jag måste banta lite. Trevligt så här vid jul. Hör du det Cia, bara nyttig mat och inget godis eller nånting till jul. Tack.

Tisdag

Fick låna bil idag så kom hem tidigt! Va konstigt det kändes. Men skönt. Vi har hunnit pyssla lite, men tråkmånsen vill ju bara se på tv. Idag är han nog lite piggare, han somnade ju sex igår kväll, kanske kan vara vaken till sju typ idag. =p Vill ha klart alla julklappar snart, men jag är sååå seg och jag varit sjuk i nästan fyra veckor, är helt slut!

Julmobil

Gjorde en liten mobil av julkulor till Theo, hänger i taket. Cissie tyckte inte den heller blev bra, men den blev som jag tänkte iaf. =)

Theokommentarer

Theo till Ingbritt: Mamma sa att jag skulle vara trött idag och det är jag så hon hade rätt, men jag blir pigg när jag ätit frukost.

Fjäril

Provade att vika en fjäril, jag tyckte den blev bra, Cissie tyckte inte det. =p

Virkade stjärnor

Min mormor är så jävla snäll. Hon virkade dom här stjärnorna till mej. =) Ska göra dom stela sen, har inte hunnit än.

Söndag

Idag ville Theo gå till farmor och farfar och spela sitt nya spel, han kan inte spela det på sin dator för den är för gammal tydligen. Eller nått. =p Haha. Aja. Han gick dit vid 11, och har inte kommit hem än. =O Han vill inte hem, men han skulle komma hem snart och sova. Jag har hunnit städa och diska och byta sängkläder. Pysslade med Cissie förut, bild på det kommer i morron. =)
Igår gjorde vi lite smällkarameller också. Fyllde med kolor och gav bort. Theo verkade inte bry sej.

Före och efter

Hade inte skrapat bort all färg från glasen när jag tog kortet
Och så självklart Tack till Fredrik som hjälpt mej. =)

Nu är det jul i vårt hus

Mitt rum (hatar golv och tapet)
Vardsgrum (hatar tapeten) det är julgrejer på bordet, vet inte vart dom ska stå än.
Theos rum =)
Vardagsrum
Kök
Kök

RSS 2.0